Alsóbogát község honlapja

BURSA HUNGARICA
2020.

Pályázati kiírás a felsőoktatási hallgatók („A” típusú)
és a felsőoktatási tanulmányokat kezdő („B” típusú) fiatalok számára

A pályázatra Alsóbogáton állandó bejelentett lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatalok jelentkezhetnek.

A pályázat benyújtási határideje: 2019. november 5. (kedd), 16.30 óra
A pályázat benyújtásának helye: Somogyjádi Közös Önkormányzati Hivatal 7443.Somogyjád Kossuth Lajos utca 42.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a Támogatáskezelő kizárólag a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (a továbbiakban EPER - Bursa rendszer) kezeli a pályázatokat!  PÁLYÁZATOK BENYÚJTÁSA: Az EPER - Bursa rendszerben a pályázók a regisztrációt követően maguk rögzítik adataikat.
Az önkormányzathoz a pályázó által elektronikusan kitöltött és az EPER - Bursa rendszerből kinyomtatott, aláírt pályázati űrlapot kell benyújtani! A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes! A regisztrációs felület elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx
Azok a pályázók, akik már regisztráltak az EPER - Bursa rendszerbe, az előzőekben használt jelszóval tudnak belépni, új regisztráció NEM szükséges!

A pályázathoz tartozó dokumentumok:

Érdeklődni telefonon az 82/ 489-001/20 - as számon, illetve személyesen a Somogyjádi Közös Önkormányzati Hivatal az Önkormányzati Hivatal szociális ügyintézőjénél lehet

Süle Tibor
polgármester

Nyelvek

Széchenyi 2020.